Hoe het werkt

1. Coöperatie Maasstroom

Coöperatie Maasstroom koopt zonnepanelen op het zonnepark Lanakerveld. We werken samen met Greenchoice om de stroom van die panelen aan onze leden te leveren. Als coöperatie kunnen we het financiële voordeel van de zonnestroom verdelen onder onze leden. Als lid krijgt u dus voordelig stroom direct van de panelen van het zonnepark. We hebben leden nodig om het project van start te laten gaan. Zo werken we echt sámen aan een groener Maastricht, want zonder u is er geen coöperatie Maasstroom.

2. Uw eigen zonnestroom

Wanneer u lid wordt van coöperatie Maasstroom, krijgt u een persoonlijk aanbod van Greenchoice. Dat omvat een aantrekkelijk tarief voor de stroom van het Lanakerveld. Wij verwachten dat het tarief in ieder geval lager is dan het tarief van de grote energieleveranciers. U beslist zelf of u op dit aanbod ingaat of niet. Zien hoe het werkt? Bekijk de video.

 

3. Aanmelden

U kunt zich als lid aanmelden via onderstaande knop. Door het formulier in te vullen en akkoord te geven, wordt u lid van Maasstroom. Daarna kunt u, zodra de zonnepanelen zijn aangesloten, profiteren van de opgewekte zonnestroom van het Lanakerveld.

Wees er op tijd bij, want er is beperkt plek.

Aanmelden

4. De kleine lettertjes

Het ledenvoordeel is een inschatting; er kunnen geen rechten aan ontleend worden. U wordt lid onder het voorbehoud dat voldoende zonnepanelen kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

Het bestuur van Coöperatie Maasstroom houdt zich het recht voor om bij onvoldoende aangesloten zonnepanelen een wachtlijst te hanteren.

Lees ook onze disclaimer voor meer kleine lettertjes.