Brief aan huurders van Servatius en Woonpunt

Beste huurder,

 

Misschien heeft u er al over gehoord: coöperatie Maasstroom. De gemeente en de coöperatie zelf hebben u eerder al een brief gestuurd, mogelijk heeft u deze al gelezen. In 2023 komt er op het Lanakerveld een zonnepark waar ruimte is voor natuur én voor zonnepanelen. En het mooie is: u kunt voordelig zonnestroom krijgen van dit park. Lees hieronder waarom wij u dit van harte aanraden.

 

Over coöperatie Maasstroom

Coöperatie Maasstroom plaatst zonnepanelen op een deel van het Lanakerveld. De opgewekte stroom van de zonnepanelen wordt tegen een voordelig tarief geleverd aan leden van de coöperatie. Omdat u in de buurt van het zonnepark woont, mag u lid worden! Als lid ontvangt u goedkopere, groene stroom direct van de panelen van het zonnepark. Hierdoor kunt u besparen op uw elektriciteitsrekening.

 

Aanmelden kan nog steeds!
Er zijn al ruim 900 leden van Maasstroom! Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Het lidmaatschap is vrijblijvend en kost u niks. Als lid ontvangt u een persoonlijk aanbod van de energieleverancier. U beslist zelf of u op het aanbod in gaat of niet. Het voordeel start zodra de zonnepanelen aangesloten zijn op het energienet. De verwachting is dat dit eind 2023 het geval is. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via maasstroom.nl/aanmelden.

 

Meer weten?
Wilt u eerst meer informatie? Kijk dan op www.maasstroom.nl. Wilt u liever een persoonlijke uitleg over coöperatie Maasstroom en het lidmaatschap? Komende weken organiseert Maasstroom informatiebijeenkomsten. U bent u van harte welkom op een van de volgende data:

  • Dinsdag 30 mei – De Wiemerink (Caberg) Spinetlaan 25, Maastricht
  • Maandag 5 juni – Buurtcentrum Daalhof, Aureliushof 160, Maastricht
  • Dinsdag 6 juni – Centre Manjefiek Malberg, Malbergsingel 62, Maastricht

Maasstroom beantwoordt graag uw eventuele vragen én u kunt meteen lid worden. U bent welkom om 18:30 of om 19:45 uur. Meldt u zich wel even aan via www.maasstroom.nl/informatiebijeenkomsten/?

Met vriendelijke groeten,