Maasstroom nieuwsbrief | De help ons mee-editie!

Deze week in de nieuwsbrief: we zijn nieuwsgierig! We willen graag weten waarom u lid bent geworden en dit delen op onze website. Wat u hiervoor kunt doen leest u hieronder. Daarnaast zijn er weer waardevolle informatiebijeenkomsten geweest, we nemen u graag mee in hoe deze zijn verlopen. Ook stonden we twee weken geleden bij Mosae Forum in samenwerking met Smullies.

Laat ons weten waarom bent u lid geworden?
We vragen onze leden om met een eigen quote op de website van Maasstroom te staan. U kunt ons helpen door deze mail te beantwoorden en antwoord te geven op de onderstaande vragen:

  • Waarom bent u lid geworden? en/of
  • Waarom zou u Maasstroom aanraden?

Maximaal twee zinnen is al voldoende. Een foto erbij is nog eens extra leuk! Wie weet ziet u uzelf terug op onze website!

In gesprek met inwoners
Op dinsdag 30 mei, maandag 5 en dinsdag 6 juni zijn er weer informatiebijeenkomsten geweest. In verschillende rondes kwamen mensen langs met al hun vragen. Na het geven van onze presentatie hebben meerdere leden zich meteen aangemeld, wat fijn om het enthousiasme voor Maasstroom te zien! Vragen die veel werden gesteld gingen over de energieleverancier en de prijs. Onze reactie kunt u tergvinden op de website onder veelgestelde vragen. Of bekijk de gegeven presentatie hier.

Lid worden voor een ijsje
Twee weken geleden stonden we met een ijscokar bij Mosae Forum. Mensen die langskwamen en lid werden konden een ijsje halen bij de ijskar van Smullies. Het was leuk om ook mensen te ontmoeten die al lid waren. Een zonnige en vrolijke dag!