Maasstroom Nieuwsbrief | Ruim 700 aanmeldingen!

Lees hier de nieuwsbrief van week 18.

Ruim 700 aanmeldingen!
We hebben de eerste mijlpaal bereikt: ruim 700 bewoners van Maastricht zijn al lid geworden van coöperatie Maasstroom! Vorige week kregen ruim 12.000 huurders een brief van ons op de mat en sindsdien stromen de aanmeldingen binnen. Leden genieten eind 2023 van groene, goedkope energie uit eigen stad. Als lid van coöperatie Maasstroom bent u niet alleen goed bezig voor uw eigen portemonnee, maar u werkt ook mee aan een groener Maastricht.

Aandraagbonus

We zijn erg blij met de eerste 700 aanmeldingen, maar we verwelkomen graag meer leden. En u kunt ons hierbij helpen! Nodig uw buren, familie en vrienden uit die in de buurt van het zonnepark wonen* om lid te worden van coöperatie Maasstroom en ontvang een aandraagbonus. Voor elk persoon die uw naam achterlaat op het aanmeldformulier ontvangt u een VVV-cadeaubon ter waarde van €5,-.
Zo werkt het:

  • Degene die u lid maakt vult uw voor,- en achternaam in  het aanmeldformulier.
  • U stuurt een mail met de voor,- en achternaam van de persoon die u lid heeft gemaakt naar [email protected], met als onderwerp “Ledenwerving” (maximaal 1 lid per adres).
  • U ontvangt van ons een bevestiging per mail.
  • Ontvang de VVV-cadeaubon wanneer het veld met panelen aangesloten is.

Stuur de onderstaande mail door naar uw buren, familie en vrienden*
Op het Lanakerveld komt eind 2023 een groen zonnepark. Op dit veld met zonnepanelen én natuur wekken we zonne-energie op. Goedkope stroom uit eigen stad, voor eigen stad. Als lid van coöperatie Maasstroom kunt u tot €500,- besparen op je jaarlijkse energierekening. Plus, u draagt ook bij aan een duurzamer Maastricht! Neem een kijkje op www.maasstroom.nl.

Lid worden is gratis en vrijblijvend. Ook lid worden? Dat kan via https://maasstroom.nl/aanmelden/ Laat mijn naam achter op het aanmeldformulier.